Vilkår

Personvernrettigheter og brukervilkår

Personvern

Personvern er svært viktig for oss. Du som bruker skal være trygg på at informasjonen du fyller ut ikke blir brukt til noe annet enn det du har gitt samtykke til, og at den oppbevares sikkert.

Informasjonen du fyller inn vil kun sendes til relevante leverandører som kan levere tjenester på din adresse.

Innsamling og bruk av data

Dataene du fyller inn er minimumet leverandørene behøver for å kunne gi deg konkrete tilbud basert på dine behov. De blir ikke benyttet til noe annet enn å gi deg nettopp slike tilbud, i en fornuftig tidsavgrenset periode. Denne perioden baseres på valgene dine og preferansene du har for kommunikasjonsform og tidsrom, i tillegg til det nødvendige administrative arbeidet knyttet til dette.

Dataene behandles av oss, i tillegg til de aktuelle leverandørene.

  • Personopplysninger om deg skal kun behandles for lovlige formål og vil bli slettet eller anonymisert når vi ikke lenger har grunnlag for å behandle dem.
  • Vi skal sikre at personopplysninger om deg er tilfredsstillende beskyttet.

Dine rettigheter

  • Innsyn - Du har rett til å få innsyn i hvilke opplysninger vi lagrer og/eller behandler.
  • Korrigering - Du kan korrigere feilaktige opplysninger om deg.
  • Sletting - Du kan be om at dine data slettes fra våre registre.
  • Begrensning/Reservasjon - Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke til databehandling og begrese eller reservere deg mot databehandling.
  • Klage - Du har rett til å klage til relevant tilsynsmyndighet på behandling av personopplysninger (Datatilsynet).
  • Overføring - Du har rett til å få de dataene som er lagret om deg overført.

Bruk av e-post

Vi er like lite glad i søppelpost som folk flest. Derfor sender vi deg kun én eneste e-post når du benytter tjenesten vår – en melding som bekrefter at innsendingen av skjemaet fungerte som det skulle.

E-posten inkluderer en liste over de aktuelle leverandørene som konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet, basert på ditt behov og hvor du bor. E-posten kan også inneholde tips om ulike forberedelser du kan foreta deg, samt informasjon om andre relevante tjenester du kan ha interesse av.

Du trenger ikke foreta deg noe for å unngå flere e-poster fra oss. Vi ber deg derfor om å ikke merke e-posten som søppelpost, fordi det kan føre til at den ene bekreftelseseposten vår verken når deg eller de andre brukerne våre.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Disse er sentrale for å gi deg en god brukeropplevelse.

Informasjonskapslene kan også brukes til analyseformål og som hjelpeverktøy for å vise deg annonser som er relevante for akkurat deg. For eksempel kan vi ved hjelp av informasjonskapsler sikre at brukere som allerede har brukt tjenesten vår ikke får opp annonser fra oss.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres lokalt i din nettleser. Informasjonen som lagres i informasjonskapselen er anonymisert, dvs. at den ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer eller annen sensitiv informasjon. Ønsker du å skru av informasjonskapslene kan dette gjøres i nettleseren din.

Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke fungerer som den skal, og at siden kanskje vil laste inn tregere enn normalt. Deaktivering gjør det også vanskeligere for oss å oppdage og rette feil, to ting som bidrar til at du og fremtidige brukere får tilgang til en godt fungerende tjeneste.